Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rövid történelmünk

2008.12.31

Évértékelő

Valamikor a tavalyi év őszén hárman (Jevuska, és Ritmia+ persze Én) indultunk túrázni. Mindenki más- más indíttatásból, de valamiért megtalálta köztünk azt, amit keresett. Még tavaly csatlakozott Kati,( akinek az első hozzászólására rá sem ismernétek, mert remélem azóta pont azt szereti, ami ellen akkor tiltakozott!

 Az idei évet négyen kezdtük. Robin két alkalommal csatlakozott, mikor rátörtünk és mikuláskor, de megértjük, hogy most nem tud sokat menni  , így övé a pártoló tag státus!

Jártunk sokfelé, Börzsöny, Pilis, Mátra, Vértes, Zemplén , Mecsek  . (a Bükk még hiányzik, meg Kriszti igérte, hogy nyáron „megmásszuk a sivatagot”, vagyis irány a Hortobágy). Nevettünk sokszor ,sokat, néha sírtunk is , főleg Ritmia beszámolói alatt . Sokszor elgondolkodtam, hogy ha ez nem lenne, melyikünk, mivel töltené el ezeket a napokat

Az idei év nagy változásokat hozott, érdekes módon pont az Ősz, pedig azt hittük, tavasszal jelentkeznek majd a későn jövők. Sweki, MaNé, Szamóca, az általam még nem ismert Gabik és most Cseperke csatlakoztak. Ha minden igaz, kilencen megyünk most túrázni.

És! Van nevünk, és honlapunk, köszönet érte Manénak ! Már sokszor leírtam, (de most újra le fogom), hogy nagyon különbözőek vagyunk, és mégsem. Mindannyian, hiszti, nyafogás ( és itt nem a Jevuska „féle” nyafogásra gondolok) nélkül vesszük a legidétlenebb helyzeteket is, és bízom benne, bár ezt csak a magam nevében mondhatom, jól érezzük magunkat együtt.

 Nagyon büszke vagyok rátok és –bevallom-magamra is. Örülök, hogy kitaláltam, hogy ilyen módon találjak túratársakat, és nem győzök csodálkozni a hatalmas szerencsémen ( Mert biztosan megérdemlem! ) Nem stílusunk itt a romantikázás, de úgy érzem barátokra találtam, és bizony jól esik reggel elolvasni, mit irtatok, és megosztani a napi vackokat. Részei vagyunk egymás mindennapjainak, együtt örülünk Ritmia várható diplomájának, vele szeretjük és nem szeretjük anyósát, izgulunk Kati munkájáért, és a „gyerekért”, örülünk Szamóca és Sweki tehetségének , és ott szurkoltunk  Jevuska diplomaosztóján , és aggódunk az aktuális mobiljáért. Már előre tiszteljük Cseperkét a nagy kalandért. 

Azt hiszem mindannyian megérdemeljük ezeket a vidám hétvégi napokat, ami erőt ad elviselni a mindennapokat. Örülök hogy ismerhetlek titeket , és remélem még nagyon sok évtizedig túrázunk együtt. 

Ja és már alig várom, hogy megismerjem Szamóca, Csufi, és Mimóza cicát !  

Te Ritmia! Megirhatnád a vidámabb változatot is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.